Om Kustkatten

Föreningen Kustkatten är en grupp människor som har ett stort intresse gemensamt. Våra katter. Vi försöker höja statusen både för huskatten och andra raser. Därför har vi gått ihop i denna förening. Vi är en ”liten” lagom grupp spridd över ”hela” Sverige och ingår i en världsomfattande organisation som heter WCF. (World Cat Federation). Styrelsen sammanträder en gång i månaden ute bland de olika ledamöterna i styrelsen, och efteråt har vi medlemsmöten. Vi har även olika temakvällar och liknande. Kustkattens tidning Vänerkusten kommer ut 4 gånger per år och går ut till alla medlemmar samt de klubbar i Norden som är med i WCF.

Har du kattungar till salu eller hankatt som du lånar ut till avel eller helt enkelt bara vill presentera din uppfödning så kan du göra detta gratis i vår tidning och på hemsidan.

Det finns även en grupp som heter Kustkatten på FaceBook. Där kan du skriva om allt som rör katter och liknande. För att kunna ställa ut eller registrera stamnamn eller få stamtavlor på kattungar ungar så måste du vara registrerad i en kattförening. Här är vi alltid behjälpliga med information och blanketter. Vi ställer ut våra katter och umgås på utställningar runt om i Sverige och Norge och även utanför Norden. Skulle en ny utställare eller medlem som ställer ut för första gången ha något problem så hjälper vi gärna till. Vid transporter kan det hända luktande olyckor i transportburen till exempel och detta kan vara svårt att reda ut själv. Med extra händer och hårtork så fixar vi detta också.

Om du känner att detta är något för dig så ring vår ordförande Anita 073-70 44 489 eller maila densamma på info@kustkatten.se så hjälper hon dig att gå med i vårt gäng.
Det finns även blanketter att fylla i för medlemskap under fliken ”Kustkatten” ”bli medlem”

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN.