Om Kustkatten

Föreningen Kustkatten är en grupp människor som har ett stort intresse gemensamt. Våra katter. Vi försöker höja statusen både för huskatten och andra raser. Därför har vi gått ihop i denna förening. Vi är en ”liten” lagom grupp spridd över ”hela” Sverige och ingår i en världsomfattande organisation som heter WCF. (World Cat Federation). Vi har även olika temakvällar och liknande. Kustkattens tidning Vänerkusten kommer ut 4 gånger per år. 

Har du kattungar till salu eller hankatt som du lånar ut till avel eller helt enkelt bara vill presentera din uppfödning så kan du göra detta gratis i vår tidning och på hemsidan.

Det finns även en grupp som heter Kustkatten på FaceBook. Där kan du skriva om allt som rör katter och liknande. För att kunna ställa ut eller registrera stamnamn eller få stamtavlor på kattungar ungar så måste du vara registrerad i en kattförening. Här är vi alltid behjälpliga med information och blanketter. Vi ställer ut våra katter och umgås på utställningar runt om i Sverige och Norge och även utanför Norden. Skulle en ny utställare eller medlem som ställer ut för första gången ha något problem så hjälper vi gärna till. Vid transporter kan det hända luktande olyckor i transportburen till exempel och detta kan vara svårt att reda ut själv. Med extra händer och hårtork så fixar vi detta också.

Om du känner att detta är något för dig så gå in på fliken Kustkatten/Bli medlem.

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN.